new-logo
loder_img

Een moment geduld, uw verzoek wordt verwerkt.

overons-banner

Over ons

Over Autobedrijf Tanis

Welkom bij Autobedrijf Tanis, een écht familiebedrijf waar u zich als autoliefhebber welkom voelt. Al meer dan 30 jaar zijn wij een vertrouwd adres in Waddinxveen voor al uw wensen op autogebied. Wij staan bekend om onze service en daarmee klanttevredenheid. U bent van harte welkom.

Ontstaan van ons bedrijf
Wij zijn een echt familiebedrijf dat wordt gerund door vader en zoon. Al meer dan 30 jaar een begrip in Waddinxveen. In 1990 zijn we begonnen aan het Noordeinde, daar werd de ruimte voor bedrijf te klein waardoor wij in december 2004 zijn verhuisd naar de Noordkade 44 in Waddinxveen. Hier hebben we twee ruime showrooms, een top occasionplein en een grote werkplaats. Van verkoop tot onderhoud, u kunt bij ons gegarandeerd terecht. Ontdek onze service, bel 0182-610812 en wij staan u graag te woord.

group
group
group
Tanis_OverOns4
back.svg
next.svg

Onze collectie

De auto’s die we inkopen selecteren we zeer zorgvuldig, want ook wij zijn autoliefhebbers. Zo kijken we natuurlijk naar de technische staat, onderhoud en historie en de opties die op de auto zitten. Maar ook de optische staat - hoe ziet de auto er uit - is belangrijk, zoals de combinatie van de buitenkant en de binnenkant van de auto.

Door onze jarenlange ervaring en goede contacten binnen de autobranche hebben we wekelijks nieuw aanbod in onze showroom.

Uniek bij Autobedrijf Tanis is dat al onze occasions per direct leverbaar zijn. Gecontroleerd op wel 88 punten, voorzien van APK keuring, onderhoudsbeurt volgens fabrieksopgave, gereconditioneerd (uw auto wordt professioneel van binnen gereinigd, van buiten gepolijst, gepoetst en in de was gezet en eventuele lakbeschadigingen worden bijgewerkt) en, heel belangrijk, voorzien van garantie.

Eigen werkplaats

In onze werkplaats staat ons team van vier monteurs klaar om uw auto in topconditie te houden. Met de modernste apparatuur kunnen wij alle merken auto’s en bedrijfswagens voorzien van het juiste onderhoud. Naast het beste gereedschap investeren wij ook in onszelf door het volgen van vakopleidingen.

U kunt dan ook in onze werkplaats terecht voor uw jaarlijkse APK-keuring, onderhoud, banden- en aircoservice, restylen, chiptuning, ozonbehandeling, ramen tinten en ruitschade. Kortom alles voor het onderhoud van uw auto of bedrijfswagen.

Heeft u een vraag? Stuur ons een whatsapp, mail of bel ons. Langskomen mag natuurlijk ook.

Wij zijn gespecialiseerd in

logo1logo2logo3logo4logo5

Sommige merken hebben ons hart gestolen. Wij zijn liefhebbers en gelijk specialist van MINI, BMW, Alfa Romeo, Volkswagen en Audi. Deze paradepaardjes voegen wij wekelijks aan ons aanbod toe. En natuurlijk kopen wij zeer compleet uitgeruste modellen in. Wij vinden ze mooi, en dus stralen deze merken u in de showroom tegemoet.

En wilt u uw auto nog net iets meer laten ‘shinen’ of de prestaties verhogen? Dan stappen we over op maatwerk. Dan kijken we naar de velgen, de ruiten (zoals privacy-glass) en/of de motor (chiptuning). Alles voor meer rijplezier en verbetering van uw auto. Bel 0182-610812 om als autoliefhebbers over de mogelijkheden te praten.

Maak kennis met ons team

Neem een kijkje in ons familiebedrijf

Volg ons op Instagram

Morgen Internet - Zorgeloos website