new-logo
loder_img

Een moment geduld, uw verzoek wordt verwerkt.

Uw autoverzekering. Zo geregeld

Wij zijn een land van verzekeringen, daar komen we als Nederlanders niet onderuit. Alles is verzekerd. Het is zo vanzelfsprekend dat we bijna zouden vergeten om onze auto toch ook te verzekeren. Want dat gaat niet automatisch. Daar moet u wat voor doen. 

Gelukkig is de koop van een andere auto een mooi moment om uw huidige verzekering tegen het licht te houden. Is uw huidige polis nog wel de juiste voor u of kan uw premie wellicht omlaag?

 

U wilt uw auto zo goed mogelijk verzekeren. Of u nu particulier of zakelijk rijdt, u wilt
een gunstige premie en vooral geen gedoe. Autobedrijf Tanis werkt samen 
met gerenommeerde verzekeringsmaatschappijen en neemt u graag ‘dit gedoe’ uit handen. Hoe klein of groot uw auto ook is, op welke brandstof deze rijdt, onze partners bieden u een verzekering op maat.

Verzekeren is maatwerk

Een goede verzekering is veel meer dan zomaar een ‘all-risk verzekering’ of ‘beperkt casco’. Het is de optelsom van al uw wensen. U weet als geen ander hoe uw auto gebruikt gaat worden, en door wie. Bij de verzekeringspartners van Autobedrijf Tanis in Waddinxveen is uw auto in goede handen. Door de juiste vragen aan u te stellen wordt rekening gehouden met uw wensen en krijgt u een verzekering op maat tegen gunstige voorwaarden en scherpe premies.

Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

man

Vragen of interesse?

Contactgegevens

Volg ons op Instagram

Morgen Internet - Zorgeloos website